☀️Det store sommersalget nærmer seg slutten! Gratis frakt i hele Norge!☀️

Vilkår

VILKÅR OG BETINGELSER FOR NOA NOA TØNSBERG

Når du kjøper på nettet
Når du kjøper en vare, gjelder prisen som vises i nettbutikken, uansett eventuelle andre priser du har sett online eller i butikkene våre. Varens pris er prisen som gjelder når du bestiller. Med mindre annet er oppgitt online, er alle priser og kostnader i lokal valuta. Du må betale totalprisen på varene når du bestiller. Dette oppnås ved å gi oss dine kredittkortdetaljer for ditt kredittkort utstedt av kredittkortfirmaet godkjent av oss eller Paypal, som vi krever for å behandle bestillingen din. Betaling kan også oppnås ved hjelp av andre leverte og godkjente betalingsmåter. Under ingen omstendigheter er vi forpliktet til å levere de bestilte varene før vi mottar hele betalingen. Vi forbeholder oss retten til å følge en kredittkortkontroll for å avvise den spesifikke betalingsmåten, men å henvise til en annen betalingsmetode. Hvis du blir bedt om kredittkortopplysningene dine, kan du bruke kort eller bankkonto. Det valgte kredittkortet eller bankkontoen må ha tilstrekkelig midler til å dekke hele beløpet. Du er ansvarlig for all informasjon du gir riktig, at du er eieren av det valgte kredittkortet, bankkontoen eller annen betalingsmetode, og at det er tilstrekkelig midler eller kreditt tilgjengelig for å dekke hele beløpet. Vi forbeholder oss retten til å validere betalingsopplysningene dine før du leverer bestillingen til deg. Når du sender inn en bestilling på nettstedet, godtar du disse vilkårene i samsvar med datoen for bestillingsinnleggelsen. Du er ansvarlig for å sjekke den nyeste versjonen av de til enhver tid gjeldende vilkår og betingelser. Du forstår at du bare mottar fakturaer, kredittnotater og annen korrespondanse i elektronisk form. Vi er ikke forpliktet til å levere varer til deg før vi har godkjent bestillingen din. Med mindre vi umiddelbart bekrefter at vi har godkjent bestillingen din, er etterfølgende e-post, brev, fakser eller annen korrespondanse bare til orientering, og ikke bestått av en ordrebekreftelse. Kvitteringen du mottar vil ha et bestillingsnummer og detaljer om det bestilte varen din. Vi kan kansellere bestillingen din av ulike grunner, inkludert om varen ikke lenger er tilgjengelig, eller om det er feil i våre elektroniske systemer etc. Bestillingen din bør oppfattes som et tilbud til du mottar kvitteringen. Når vi har godkjent bestillingen din, mottar du en elektronisk kvittering. Kontakt Noa Noa Tønsberg Support (se kontaktinformasjon nedenfor) for å motta en kopi av den elektroniske fakturaen. Hvis du oppdager en feil i din bestilling, kontakt Noa Noas Tønsberg online support (se kontaktinformasjon nedenfor). Vi kan imidlertid ikke garantere at vi får tid til å endre bestillingen i henhold til dine ønsker. En ordre inneholder bare de produktene vi har godkjent i fakturaen du mottar etter bestilling.
 
Leveringsvilkår og leveringstid
Når du har fullført kjøpet i nettbutikken, venter du normalt 1-5 virkedager (avhengig av hvor i landet og bet. valg) før du mottar varene dine. Din bestilling vil bli sendt av Posten Norge event. henter i vår butikk eller levert på døra, om du har valgt det. Vi sender alltid hele bestillingen i samme pakke - du vil bli kontaktet dersom dette endres. I tillegg til de bestilte produktene, vil leveransen også inneholde følgende: Et angrerettskjema, som du må bruke ved en eventuell retur. Du vil i utgangspunktet dekke kostnadene forbundet med levering, men hvis du kjøper mer enn det oppgitte beløpet i nettbutikken, er ditt innlegg og emballasje gratis.
 
Regler av utveksling
Hvis du ønsker å bytte eller returnere varen, må du gjøre følgende: Du kan returnere varen til nettbutikken. Husk å inkludere en kopi av fakturaen, et utfylt angreskjema. Du må returnere varen til oss innen 14 dager. Dine penger for de returnerte produktene vil bli refundert når varen er mottatt og behandlet. Hvis du vil ha en annen vare, vennligst send inn en ny ordre.
 
Din rett til å kansellere
Hvis du angre på kjøpet ditt, kan du gjøre følgende: I henhold til loven har du rett til å kansellere kjøpet opptil 14 dager etter mottak av varen. Hvis du avbestiller kjøpet, må du returnere varen til oss i en salgbar tilstand og med prislappen som fortsatt er vedlagt. Du må fylle ut og legge utfylt skjema med varen. Når vi har mottatt og behandlet returen din, refunderer vi summen av kjøpet til kontoen din innen ca. 3 virkedager. Du vil motta en e-post med et i forbindelse med dette. Vi vil vanligvis bruke samme betalingsmåte som du brukte når du betalte for varen, for refusjonen.
 
Returadresse:
Noa Noa Tønsberg
Øvrelanggate 57/59
3110 Tønsberg
 
Klager
Hvis det er en beviselig produksjonsfeil eller en klar mangel på de varene du motar, kan du returnere dem til nettbutikken. I henhold til innkjøpsloven har du en klagefrist på 2 år. Hvis du ikke lenger har vedlagt angrerettskjema, vennligst kontakt Noa Noa Tønsberg Support (se kontaktinformasjon nedenfor). I tilfeller der NOA NOAs Tønsberg sin nettbutikk ikke kan tilby deg en bytte for varen din, vil beløpet som tilsvarer prisen på varen bli kreditert på kontoen din innen 7 virkedager. Returadresse:
 
Betaling og kreditering
Når du betaler på vår nettside, gjøres det via en kryptert (sikker) linje. Vi trekker bare penger fra kontoen din når bestillingen din er pakket og sendt. Når du sender bestillingen, vil du motta en e-post med kvitteringen din. Betaling med Pay Pal - bank kort eller kredittkort påløper ikke ekstra kostnader. Din kredittinformasjon er kryptert (sikker linje) og lagres ikke av Noa Noa Tønsberg. Kredittkortopplysningene dine er lagret så lenge det er et forretningsbehov, for eksempel behovet for å refundere en betaling, men ikke mer enn 5 år. Du har følgende betalingsalternativer: Bankkort,Visa, Kredittkort,
 
Krediting
For refusjoner bruker vi vanligvis den samme betalingsmåten du brukte når du betalte for varen. Du vil motta en e-post i forbindelse med dette.
 
Provisos
Feil i vår lagerstatus, prisendringer, feil pris, typos, ekstraordinær arbeidsbelastning og feil forårsaket av våre distributører kan forekomme.
 
Noa Noa online support
Hvis du har spørsmål om din bestilling, nettbutikk eller nettsiden, vennligst kontakt oss på følgende telefonnummer eller e-postadresse. Vennligst hold bestillingsnummeret ditt klart når du kontakter vår kundeservice. Kommunikasjonen vil være på norsk. Telefon til administrasjon, nettbutikk +47 414 66 318 mellom 10 - 16 eller til vår butikk 910 32 857 mellom klokken 10 og 18 Mail: hei@noanoatonsberg.no
 
Tvister
Skulle det oppstå en tvist som ikke kan løses mellom kunden og Noa Noa Tønsberg , vil det bli løst etter norsk lov ved domstolene i Oslo.
 
Offisiell kontaktadresse (ikke returadressen)
Når du handler på NOA NOAs nettsted, har du å gjøre med følgende firma: Bo-Heme AS / Noa Noa tønsberg Øvrelanggate 57/59 , 3110 Tønsberg E-post: hei@noanoatonsber.no